25 Sep

Kako smršaviti i riješiti se celulita?

Prekomjerna težina i celulit nisu samo estetski nedostaci, već i oboljenja koja mogu ugroziti psiho-fizičko zdravlje žene.

Mogu utjecati na različite aspekte ženinog života, od ponašanja u obitelji is prijateljima do posla kojim se bavi,jer osjećati se dobro ne znači san ne biti bolestan – to je stanje potpunog zadovoljstva.

Za rješenje oba problema postoje sigurne i pouzdane metode. No, jedan od najbitnijih faktora je rasteretiti psihu, osloboditi se kompleksa, stresa i nepovoljnih vanjskih utjecaja, prije nego što se upustite u njihovo rješavanje.

Kako smršaviti i riješiti se celulita?Osjećati se neopterećeno i zadovoljno te imati pozitivnu sliku o sebi važno je zbog najmanje dva razloga:

– noseći negativne osjećaje u sebi, nećete imati dovoljno koncentracije i strpljenja te će se znatno povećati šanse da odustanete od programa za uklanjanje celulita (i/ili smanjenje prekomjerne težine te bilo kojeg drugog programa kojim želite poboljšati svoj izgled i zdravlje)
– utjecaj stresa, izazvanog napetošću, nezadovoljstvom i nizom drugih čimbenika, stvara u našem tijelu kemijske procese protivne onima kojima težimo i usporava procese uklanjanja celulita i suvišnih kilograma.

Upravo zbog toga, prije bilo kakve odluke koja će utjecati na izbor načina za poboljšanje vašeg fizičkog izgleda, rasteretite psihu i smanjite stres u svom životu.

A nakon što ste se oslobodili negativnih emocija, krenite u akciju bez ikakvih pomisli o odustajanju, zadržite ritam i učinite od sebe ženu svjesnu svojih psihičkih i fizičkih kvaliteta.

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori