25 Sep

Brzo i učinkovito uklanjanje celulita

Upoznavši se ukratko s celulitom, dobivamo logična rješenja za njegovo uklanjanje:

– tjelovježba: kako se ovdje dijelom radi i o uklanjanju masnih stanica, moramo pokrenuti naše mišiće koji će ih sagorjeti; osim toga, tjelovježbom potičemo cirkulaciju, protok limfe, metabolizam, izlučivanje tekućina i toksina, itd.
-masaža: njome potičemo cirkulaciju, optok limfe, a time i drenažu tkiva, poboljšavamo izmjenu tvari u tijelu, itd.
– kozmetička sredstva: bilo kupovna, iz kućne radinosti ili aromaterapeutska, ona nam pomažu u razgradnji masnoća, izbacivanju zadržane tekućine, vraćaju elastičnost koži, itd.

Celulit se najbrže povlači na mjestima na kojima se najkasnije pojavio. U mom slučaju je bilo iznad koljena, zatim na prednjoj strani bedara, bočnoj, stražnjoj, a najduže vremena mi je trebalo za područje ispod stražnjice, jer je ono bilo i najugroženije. Ovisno o građi, količini celulita i ugroženim zonama, kod svake će žene ovaj proces teći individualno.

Brzo i učinkovito uklanjanje celulita Moja zapažanja dovela su me do zaključka da su kod žena užih bokova, najugroženiji dijelovi upravo oko njih, dok su kod žena širih bokova to obično stražnjica i bedra. lma slučajeva kada  su sve zone ugrožene.

Takve su žene genetskim naslijeđem dobile sklonost celulitu, za razliku od sretnica koje su pošteđene barem tog tereta. No, bez obzira u koju kategoriju žena pripadate, ovaj program će vas osloboditi neželjenih naslaga. Uz trud i upornost slijedi uspjeh – jamčim vam!

Treba još reći da borba protiv celulita nije isto što i borba protiv suvišnih kilograma, jer ste već sigurno primijetile da gubljenjem mase ne gubite i celulit.

Međutim, moj program sadrži i veliki dio rješenja za problem prekomjerne težine pa biste odjednom mogle riješiti dva problema!

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori