4 Nov

Auricomplex terapija!

Jedna od novijih metoda mršavljenja a pokazuje odlične rezultate, upravo je auricomplex terapija. Predstavljamo vam terapiju koja se pokazala kao jednom od najučinkovitijih u programima mršavljenja.

Terapija je nastala kao spoj ušne akupunkture i moderne tehnologije. Akupunktura kao metoda lječenja pojavljuje se još u Kini te se zbog svoje učinkovitosti održala sve do danas. Bazira se postavljanju iglica na točno određena mjesta perifernih živaca koja su povezana sa centralnim živčanim sustavom.

Terapija je prvenstveno namjenjena gubitku kilograma obzirom da se akupunkturne točke tretiraju na uški koja sadrži periferne završatke živaca za apetit i hormonalnu ravnotežu.

auricomplex terapijaDjelovanjem na dva navedena čimbenika tijelo se dovodi u stanje hormonalne ravnoteže te se suzbija glad što omogućuje osobama gubitak željenih kilograma.

Kako učinkovitost akupunkture ovisi o preciznom pogađanju akupunkturnih točaka moderna medicina je uključila senzorni uređaj u akupunkturu.

Senzorni uređaj sa 100 % preciznošću detektira živčane završetke ( akupunkturne točke ) te se iglice postavljaju na detektirana mjesta.

Tako je učinkovitost akupunkture maksimalna te osigurava siguran gubitak kilograma. Nakon detekcije akupunkturnih točaka, postavljaju se jednokratne iglice koje stoje do slijedeće terapije.

Na slijedećoj terapiji iglice se skidaju te se postavljaju nove.  Tako auricomplex terapija osigurava maksimalnu sigurnost u sterilnosti iglica jer se uvijek postavljaju nove iglice.

Paralelno sa ušnom akupunkturom, provodi se i dijetoterapija koja ima za cilj postizanje optimalnog unosa kalorija i hranjivih tvari gdje akupunktura pomaže da sene pojavljuje glad i omogućava ubrzavanje metabolizma.

Auricomplex terapija je znanstveno dokazana terapija u više kliničkih studija u SAD-u te je danas jedna od korištenijih metoda mršavljenja.

Istraživanja su pokazala kako su se kilogrami smanjivali u prosjeku 1 do 1,5 kg po tjednu.

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori