17 Aug

Prikrijte celulit jednostavnim trikovima

Unatoč činjenici da rezultati naše borbe protiv celulita mogu doći do izražaja tek nakon određenog vremena, nipošto nemojte propustiti čari ljeta, razdoblja u kojem smo najosjetljiviji na neestetske nakupine na tijelu.

Naime, ima nekoliko vrlo jednostavnih, a vrlo učinkovitih, načina da celulit prikrijemo ili da ga učinimo manje vidljivijim.

Najjednostavnije je da, iskorištavajući modu ovoga ljeta, kupaći kostim upotpunite kraćim ili duljim “pareom”, koji će savršeno sakriti mjesta koja ne želite izložiti ni svojim ni tuđim pogledima.

Možete nabaviti i vrlo modernu verziju kupaćeg kostima, koji umjesto klasičnih gaćica ima “šorc” ili “biciklističke” hlačice. One će uspješno prikriti nepravilnosti vaše stražnjice, bedara i bokova.

Prije odlaska na more ipak si u ime ljepote i zadovoljstva samim sobom priuštite kratkotrajno sunčanje u solariju, koje će više nego uspješno “kaširati” područja zahvaćena celulitom.

Brončani ten izvrsno pokriva celulit, on je manje uočljiv na potamnjeloj nego na bijeloj koži.

No još je bolje da isti efekt umjesto solarijem, postignete sredstvima za samotamljenje.

Da biste još više pojačali optički efekt što ga donosi tamna boja, nekoliko tjedana prije odlaska na more, nakon peelinga, kožu na “spornim” područjima njegujte kremom koja u velikom postotku sadrži voćne kiseline. Ona će je dodatno izgladiti.

Vjerovali ili ne, prije odlaska na plažu mnogo možete postići i kratkotrajnom masažom najobičnijim hladnim oblozima ili kockicama leda, koji će potaknuti cirkulaciju krvi i učiniti kožu čvršćom i napetijom.

Naravno, ubrzo će i morska voda učiniti svoje, pa umjesto da zbog celulita odustanete od odlaska na more, što više i što dulje plivajte i trčite kroz vodu.

www.coolinarika.com

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori