22 Oct

Najčudnije metode protiv celulita

Masaža, anticelulitne kreme, vakuum, limfna drenaža… u usporedbi s najnovijim metodama, sve navedeno čini se kao puka tradicija. Provjerite najčudnije metode u borbi protiv ženskog neprijatelja broj jedan.

Anticelulitne gaćice

Na tržištu u Velikoj Britaniji upravo su se pojavile anticelulitne hlačice ‘Scala Bio-Fir’. One stoje oko 250 kuna, a napravljene su od kristala koje se u dodiru s tijelom zagrijavaju.

Tako zagrijane ubrzavaju cirkulaciju u bedrima, na stražnjici i trbuhu, a potom masne stanice pretvaraju u tekućinu koja se izlučuje iz tijela.

VacuStep

To je u principu aparata s gumenom mini suknjom koju omotate oko bedara. Do struka uđete u aparat, priključite se i pričekate dok se ne stvori vakuum oko vaših donjih ekstremiteta što će vas osloboditi viška vode.

Navodno je učinkovit kao i pola sata svakodnevnog stepanja.

VelaSmooth

Riječ je o aparatu kojim kombinira frekvenciju, infracrvene zrake, vakuum i valjkastu masažu te reducira masne nakupine. Tretmani na ovom aparatu su navodno jako skupi.

Anticelulitni bicikl

Izgleda kao svemirska letjelica, a kada sjednete u njega, jednostavno vrtite pedale, baš kao i na običnom biciklu.

Dok vrtite infracrvene zrake prodiru u vašu kožu, omekšavaju kožu i rješavaju vas celulita. Prvi se rezultati vide nakon mjesec i pol dana.

Endermologie tretman ili ronilačko odijelo

Uskočite u odijelo koje nalikuje ronilačkom i legnete na stol za masažu. Potom vas maser masira, valja i usisava, a poanta je u tome da se odstrane svi toksini koji potiču celulit.

Čudotvorne FIT japanke

Izgledaju obično, jako su udobne, no u sebi imaju malu napravu koja dok hodate, vaše mišiće tjera na rad.

Cell-Smooth

Riječ je o naizgled običnom štapiću koji ultrazvučnim valovima djeluje na masne naslage koje polako nestaju.

Folija

Folija je dobro poznata stvar. Uzmite jednostavnu prozirnu foliju za domaćinstvo, umotajte se i radite uobičajene poslove. Koga briga što šuškate dok sve to radite.

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori