21 Oct

I supermodeli imaju celulit!

Toplo vrijeme za žene znači samo jedno, skidanje u kratke i laganije odjevne predmete koji često otkrivaju i ono što bi najradije sakrile.

Najveća boljka ljepšeg spola je celulit s kojim je teško dobiti bitku, no on muči i savršene žene poput supermodela Helene Christensen.

Atraktivna Dankinja koja je bila jedan od najazpaženijih modela devedestih godina dijeli problem s pripadnicama ljepšeg spola. Na plaži u St. Barthu otkrila je svoje gotovo savršeno tijelo s jednim malim nedostatkom – celulitom.

Narančina koža je problem s kojim se susreće gotovo svaka žena, a briga o tijelu i zdrava prehrana su najjače oružje za taj nepoželjni modni detalj.

Bivši supermodel ne brine zbog malo celulita na tijelu

Ipak, on nije zaobišao ni lijepu Helenu. Na pragu četrdesetih bivši supermodel izgleda odlično, a mali nedostatak na tijelu čini se ne zabrinjava ju previše.

Helena Christensen bila je jedan od anđela Victorie Secret, a na revijama i u katalozima pojavljivala se uz bok najpoznatijih modela devedesetih Tyre Banks, Karen Mulder, Daniele Pestove, Rebecce Romijn i Stephanie Seymour.

Danas radi kao fotograf, a svoje radove objavljuje u magazinima Elle i Marie Claire.

Pokrenula je i svoju liniju odjeće Christensen & Sigersen, no najveće zadovoljstvo joj predstavlja sin Mingus Lucien.

Helena uživa u životu te tvrdi kako joj je najveća ovisnost uživanje u sirevima. ‘Sir je nevjerojatno senzualna namirnica’, rekla je Helena te dodala kako joj seks i sir čine život potpunim.

‘Ozbiljno razmišljam da istetoviram trokut sira negdje na tijelu’, našalila se žena koja uživa u životu i ne dopušta da joj ‘sitnica poput celulita’ pokvari raspoloženje!

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori