17 Aug

I poznate Hrvatice imaju problema s celulitom…

Većina zvijezda se previše ne zabrinjava zbog nakupina koje podsjećaju na narančinu koru.

Nikolina Pišek ni Snježana Mehun ga ipak nemaju. Prije nekoliko godina televizijska voditeljica Nikolina Pišek željela se riješiti masnih naslaga ispod stražnjice kirurškim putem.

Tražila je od doktora da joj laserskom lipolizom odstrani “masnoću” koja joj je smetala. Ipak, na zahvat nije otišla jer ju je estetski kirurg Siniša Glumičić uvjerio da joj to zaista nije potrebno.

– Neću reći da nemam celulita jer ga svaka žena ima, ali nije vidljiv i nije kritičan – rekla je Nikolina Pišek i dodaje kako je najbolji recept truditi se biti fit.

– Obožavam vježbati i svakodnevno sam u teretani – objašnjava Nikolina, koja bi odmah otišla na liposukciju u slučaju kritičnih celulitnih naslaga.

Rijetke su one koje kažu da svoj celulit vole, kao što to tvrdi na svome blogu Lana Jurčević. Nitko za sada nije vidio njezin celulit koji jednostavno obožava.

– Ja fakat volim svoj celulit. Volim ga iskreno jer najljepše što imate za pokazati drugima nije ono što nosite na sebi, nego u sebi – tvrdi Lana. Slično misli i manekenka Aleksandra Grdić.

– Žena koja je lijepa, lijepa je i s malo celulita. Nije to ništa strašno i ne zabrinjavam se zbog toga – kaže Aleks, koju su prije nekoliko godina kritizirali zbog revije donjeg rublja na kojoj su sve djevojke imale masne naslage i “narančinu koru”.

– Pa nije to nikakav bauk – kaže Aleks. Pazi da joj celulit ne postane preuočljiv. Vježba, odlazi na anticelulitne tretmane i

svaki dan natašte popije tri žlice maslinova ulja. Posljednja u nizu koju su “uhvatili” s celulitom je Nevena Rendelli.
– Koja je to vijest da imam celulit? To je vijest? Imam celulit i što sad – zaključila je iskreno voditeljica.

MODNI MAČAK: CELULIT ‘SPREMITE’ U MREŽASTE ČARAPE

U trudnoći sam dobila 35 kilograma. Riješila sam ih se u mjesec dana, a celulit nisam dobila, kaže Snješka, koja ni danas nema

problema s time. To je i dokazala prošle godine kad je na Zrču svoju stražnjicu pokazala u tangicama.

Modni Mačak kaže da postoje trikovi kako sakriti celulit. Kaže da je celulit manje vidljiv ako se noge namažu kremom za tamnjenje. Dodaje da se celulit može sakriti i mrežastim čarapama boje kože.

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori