20 Oct

Hrvatske zvijezde priznaju: Imamo celulit i to je normalno!

Da svjetske zvijezde troše na stotine tisuće kuna na njegu lica i tijela, a o odjeću da i ne spominjemo, dobro je poznata činjenica.

No, sudeći prema izjavama domaćih zvijezda, u Hrvatskoj se troši znatno manje.

Ana Rucner ne odlazi na prevelike kozmetičke tretmane, a najviše pazi na higijenu.

– Mislim da je higijena najvažnija stvar za ljepotu, a kako trčim za sinom i vježbam na violončelu, to smatram svojim fitnessom, kazala je Ana i dodala kako nema celulit.

– Zaista nema, pa čak i ako se udebljam koji kilogram, onda se to zaista ne vidi. To mogu zahvaliti genima, jer ni moja baka ni mama nisu sklone celulitu.

Sportašica i menekenka Dvina Meler celulit smatra sasvim normalnim.

-Pa naravno da ima, ne znam nikoga tko ga nema, kazala je Dvina, a s njom se složila i Tihana Harapin. ‘Ima celulit, što mogu…’

Modni dizajner Ivica Skoko, čija je posljednja kolekcija ‘Shiny, Happy, Sexy’ dobila odlične kritike, nije jedan od onih koji se voli ‘mackati i lickati’ kremicama, no za potrebne stvari će izdvojiti nešto novaca.

Njegov kolega Robert Sever najviše novaca izdvaja za dobru masažu, jer to smatra dobro potrošenim novcem.

– Ako će taj trošak vrijediti, a masaža me opušta i blagotvorno djeluje na mene, onda cijena zaista nije upitna, kazao je Sever koji pak drži i kako ljepota dolazi iznutra. ‘Ako niste sretni,onda vam nijedna krema neće pomoći’, zaključio je Sever s kojim se složio i direktor Fashion.hr-a Vinko Filipić.

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori