14 Dec

Celulit na bedrima

Najučestaliji celulit upavo je onaj na bedrima. Razlog tome je što samom genetikom žene nakupljaju masno tkivo dominantno na bedrima. Što je veća količina masnog tkiva na određenom dijelu tijela, povećava se i vjerojatnost pojave celulita.

Riješiti se celulita preko noći gotovo da je nemoguće. Takav problem traži dugoročan pristup koji mora obuhvaćati prehranu, tjelovježbu, kreme za celulit te anticelulitne tretmane.

Za početak možete promjeniti prehrambene navike time što ćete u prehranu ubaciti veće količine voća i povrća. Unos vode nebi trebao biti manji od 2 litre.

Tjelovježba bi se trebala satojati od aerobnih vježbi poput vožnje bicikla, trčanja, plivanja ili hodanja.

Plivanje, naročito prsnom tehnikom, rezultirati će aktiviranjem unutarnjeg dijela bedra što je teško postići bilo kojom drugom aktivnosti.

Tretmani koji su se pokazali kao najučinkovitiji imaju selektivan pristup djelovanja na područja koja su zahvaćena celulitom.

Uređaj poput Vacuslimma pokazao se kao izuzetno učinkovit u uklanjanju tvrdokornih naslaga celulita.

Izumljen je u SAD-u te je postigao nevjerovatne rezlultate u skidanju kilograma i uklanjanju celulita.

Vacuslimm je uređaj pomoću kojega osoba vježba u posebnoj odjeći koja je konstantno izložena vakumu pri čemu se krvotok dominantno usmjerava u željene regije tijela.

To rezultira uklanjanjem celulita s željenih mjesta, bedara ili stražnjice.

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori