2 Dec

Besplatno do mršavljenja uz blagdansku nagradnu igru!

Taman pred blagdane poklanjamo vam ooodličnu nagradnu igru i nagradu!

Nagradna igra je formirana u suradnji s novo osnovanim – prvim i jedinim forumom na ovim prostorima specijaliziranim za mršavljenje, zdravlje, prehranu i srodne teme – Mršavljenje-forum.com te Centrom za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis (www.altis.hr) koji se odlikuje stručnošću i odličnim rezultatima upravo na tom području za koji je specijaliziran.

Kako do nagrade?

Dakle, prvih 20 osoba koji se učlane na Mršavljenje-forum.com (www.mrsavljenje-forum.com) i stave na njega barem 40 kvalitetnih postova od minimalno tri retka (sadržaj naravno vezan uz vaša iskustva, upite, komentare i sl. na teme koje pokriva Forum), dobiti će na poklon 2 tretmana kavitacije u trajanju od 20 minuta i 20 minuta limfne drenaže; dakle 2 tretmana od ukupno 40 minuta. Poklon je u vrijednosti  400 kuna po osobi. Znači ne trebate se s nikim boriti za nagradu; ona je zasigurno vaša ukoliko ispunite zadani cilj koji je poprilično jednostavan, zar ne?

A nagrada ne može doći u bolje vrijeme – taman nakon finih blagdanskih kolača, purica i sličnih delikatesa! Mmmmm…otopimo višak blagdanskih kilograma s blagdanskom nagradnom igrom Mrsavljenje-forum.com!

Nagradna igra traje do 01.01.2013. godine.

Dodatne informacije možete dobiti na slijedećem linku : http://www.mrsavljenje-forum.com/besplatno-do-mrsavljenja-uz-blagdansku-nagradnu-igru/

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori