20 Oct

Hayden Panettiere je pokazala celulit

Mlada glumica Hayden Panettiere odabrala je neobičnu modnu kombinaciju u kojoj je prošetala Los Angelesom i paparazzima pokazala kako i ona bez obzira na godine ima celulit. Narančina kora ne zaobilazi ni bogate i slavne.

Kratke traper hlačice, ležerna košulja i visoke uggsice kombinacija je koju je holivudska zvijezda prošetala usred dana na temperaturi koja je dosezala gotovo 30 stupnjeva.

Iako proizvođači najpopularnijih čizama na svijetu tvrde kako su one idealne za ljeto i zimu, odabir Hayden Panettiere začudio je mnoge s obzirom da je unutrašnjost čizama obložena čistom ovčjom vunom.

Mlada glumica je prilikom ulaska u automobil otkrila i kako je stražnji dio njezinih nogu prekrivenom celulitom te poslala poruku cijelom svijetu: ‘Svi imaju celulit!’

Hayden Panettiere je poznata po vezama sa starijim muškarcima. Iako joj je tek 19. godina glumica koja je priznala kako se ne upušta u veze s dečkima svojih godina već bira samo starije muškarce.

Nakon što je prekinula vezu s partnerom iz serije ‘Heroji’  Milom Ventimigliom koji je od nje stariji 13 godina, danas uživa u zagrljaju 32-godišnjeg Stevea Jonesa.

Hayden je nedavno pokazala i tetovažu na leđima čiji tekst glasi ‘Vivere senza rimipianti’, što bi prevedeno značilo ‘živi bez kajanja’ da je ispravno napisana. Ispravni natpis trebao bi glasiti ‘Vivere senza rimpianti’. Srećom današnja laserska tehnologija dopušta ispravke!

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori