15 Dec

Kavitacija Zagreb

Kavitacija je jedna od najnovijih metoda nekirurškog uklanjanja celulita. U posljednjih godinu dana gotovo svi centri za oblikovanje tijela i saloni ljepote su uvrstili kavitaciju u svoju ponudu. Što čini razliku među njima i za koji se centar odlučiti?

Kavitacija je složen medicinski proces koji ultrazvučnim valovima dubinski djeluje na uklanjanje masti i celulita. Ultrazvučni valovi zaobilaze kožu, mišiće i živce te ciljano djeluju na masti.

Kako kavitacija spada u složene medicinske procese za njezino adekvatno provođenje potrebno je kvalitetno znanje anatomije i fiziologije ljudskog tijela.

U Hrvatskoj još nije zakonski regulirano tko smije, a tko ne smije provoditi ovakve tretmane pa vam savjetujemo da samostalno obratite pozornost na stručnost osoblja koje ga provodi. U praksi bi to trebali biti profesori Kineziologije ili doktori medicine.

Naša preporuka korištenja ovih tretmana je Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis. U navedenom centru tretmane provode profesori Kineziologije koji su licencirani za provođenje kavitacije.

jedan komentar na “Kavitacija Zagreb”

  1. Tonka says:

    Hvala na preporuci! po objavi vašeg članka i istraživanju po internetu sam završila u Altisu i stvarno sam zadovoljna rezultatima i tretmanima općenito!! : )) taman da se dovedem u red prije ljeta : )


Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori