20 Nov

Kavitacija nuspojave

Kavitacija je metoda mršavljenja koja se bazira na ultrazvučnom djelovanju. Obzirom da se radi o relativno novoj metodi mršavljenja, brojna su pitanja o tome koliko kavitacija negativno utječe na ljudski organizam i da li postoje određene nuspojave.

Kako se kavitacija bazira na otpuštanju masti u krvotok, dolazi do pojačane gustoće krvi. Ukoliko osoba ima izrazito povećan kolesterol i trigliceride može doći do pritiska na stijenke krvnih žila.

kavitacija nuspojaveOno što je poželjno prije provođenja tretmana je obratiti pozornost na navedene parametre kao i na razinu krvnog tlaka.

Također,  obratite pozornost na povijest bolesti kod Vaših roditelja –  razinu kolesterola, triglicerida, jetrenih enzima i krvnog tlaka. Potrebno je obratiti pozornost na kvalitetno provođenje postkavitacijskog programa.

Poželjno je unositi velike količine vode tijekom procesa provođenja kavitacije. Kako će povećanje unosa tekućine povećati volumen plazme, spriječiti će se pritisak na stijenke krvnih žila.

Ako osjetite bilo kakve promjene tijekom provođenja tretmana kavitacije, savjetujemo da se obratite osobama koje provode navedeni tretman.

Kako biste smanjili moguće nuspojave na najmanju moguću mjeru, savjetujemo da tretmane kavitacije provodite u specijaliziranim centrima za mršavljenje pod nadzorom stručnih osoba.

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori