2 May

Kavitacija iskustva u zagrebačkim centrima za mršavljenje

Kavitacija je je najnovija metoda uklanjanja masnih naslaga nekirurškim putem. Bazira se na djelovanju ultrazvučnih valova pri čemu se masne stanice razbijaju na trigliceride a mišići i organi ostaju netaknuti.

Navedena metoda u kratkom vremenu se raširila u Europi i svijetu. U Europi ona predstavlja jednu od metoda koja se koristi u medicinskom programu mršavljenja. Osobe koje imaju problema sa jetrom, srcem  ili krvožilnim sustavom nebi se trebale podvrgavati kavitaciji zbog dodatnog pritiska na stijenke krvnih žila.

U potrazi za kavitacijom možete pronaći brojne centre i salone koji pružaju navedene usluge. Cijene kavitacije se kreću između 250 i 600 kn. Kako je kavitacija složen medicinski proces koji zahtjeva adekvatan pristup nakon samog tretmana – praćenja krvnog tlaka i ostalih parametara koji mogu indicirati na opterećenje krvožilnog sustava postavlja se zahtjev da navedeni tretman obavljaju stručne osobe.

Jedini centar za mršavljenje u Zagrebu u kojem kavitaciju provode stručnjaci – profesori i magistri kineziologije je Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

Centar za mršavljenje Altis uz kavitaciju propisuje adekvatan postkavitacijski program koji ima za cilj maksimalno iskoristiti mehanizme kavitacije te tako omogućiti mršavljenje u što kraćem roku.

jedan komentar na “Kavitacija iskustva u zagrebačkim centrima za mršavljenje”

  1. Marina says:

    Nakon Vaših preporuka sam bila u centru Altis i definitivno je opravdana preporuka! U moru salona i centara, uvijek je lakše kada dobijete relevantnu informaciju od ovakvog portala, hvala :)


Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori