14 Dec

Kavitacija iskustva

Brojne su pohvale na račun takozvane liposukcije bez noža ili kavitacije. Donosimo vam informacije što je to kavitacija te naša iskustva sa navedenom metodom.

Ne tako skoro, na našim prostorima pojavila se nova metoda uklanjanja celulita, kavitacija. Ista metoda pokazala se učinkovita ne samo u uklanjanju celulita nego i u skidanju masnih naslaga. Stroga dijeta, vjebžanje i kirurška intervencija ubrzo su zamjenjeni kavitacijom.

Metoda kavitacije je neinvanzivna i bezbolna te nema nikakvih nuspojava.

Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu gdje su locirane masne stanice.Pri tome koža, mišići i živci ostaju netaknuti.

Nadalje, ona omogućava primjenu na područjima gdje se želi djelovati, bilo da su to noge, trbuh ili stražnjica.

Iskustva korisnika kavitacije su iznimno dobra pri čemu su rezultati vidljivi već nakon jedne terapije. Treba napomenuti kako je jednako bitna kvalitetan post kavitacijski program.

Razlog tome je što kavitacija treba dati početni “impuls” u razgradnji masti a kasnije je jako važno aktivirati mehanizme koji će tu mast izlučiti iz organizma.

Stručan pristup u tretmanima kavitacije ima Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis. Takav pristup je neophodan kako bi se maksimalno iskoristila napredna tehnologija kavitacije.

Opseg se smanji od 1 do 4cm, a daljnjim tretmanima dodatno se smanjuje opseg, te su učinci su dugotrajni.

Naša iskustva pri korištenju ove metode potvrdila su očekivanja. Kavitacija je bezopasna a istovremeno izuzetno učinkovita. Naš savjet je da se koristi u kombinaciji sa limfnom drenažom.

jedan komentar na “Kavitacija iskustva”

  1. IvanaL says:

    krenula sam u Altis! super, thx na preporuci : ) i definitivno sam zadovoljna. imaju stvarno kvalitetan i sveobuhvatan pristup…


Ostavite komentar