14 Dec

Celulit tretmani

Celulit tretmani sastoje se od korištenja suvremene tehnologije i najnovijih spoznaja o uklanjanju celulita. Kako postoje različiti tipovi i stadiji celulita, potrebno je prilagoditi tretmane svakoj osobi individualno kako bi se postigao maksimalan učinak.

Tretmani koji se najčešće koriste kod uklanjanja celulita su slijedeći:

Kavitacija

Kavitacija je neinvazivna i bezbolna terapija bazirana na ultrazvuku koja omogućava brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje lokalnih masnih naslaga, celulita i oblikovanje tijela (trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena, nadlaktice).

Zbog svoje efikasnosti u razbijanju neželjenih masnih naslaga, kavitacija se često naziva i liposukcijom bez noža.

Limfna drenaža ili pressoterapija

Presoterapija je mehanička limfna drenaža, terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene djelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataloženu međustaničnu tekućinu natrag u krvotok.Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlućuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine – detoksikacije.

Vacuslimm

Nova metoda uklanjanja celulita koja se ove godine pojavila u Hrvatskoj. Radi na principu vakuma koji usmjerava krvotok upravo u one dijelove tijela na kojima je najveća količina masnog tkiva ili celulita. Metoda se prvobitno koristila u medicinske svrhe kod osoba koje su morale u kratkom roku izgubiti velik broj kilograma. Danas je Vacuslimm jedna od najraširenijih metoda za ulanjanje celulita u SAD-u.

Infrared terapija

IR terapija je izvrsna metoda za tretiranje manje i srednje zahtjevnih celulitnih stanja. Poboljšava tonus kože, rješava teškoće sa zaostajanjem tekućine u tijelu, pospješuje izlučivanje štetnih tvari  i masnoća, ubrzava metabolizam čime potiče mršavljenje i najvažnije – reducira celulit.

Ostavite komentar

Kavitacija

Zatvori